Blog

Club copii Sector 6

Sunt foarte multe lucruri de care este bine sa tinem cont atunci cand organizam petrecerile pentru copii sau cu orice alta ocazie. Evenimentele trebuie sa fie planificate in detaliu si cat mai devreme. Doar asa o petrecere poate sa fie considerata una reusita. Pentru asta puteti alege un club pentru copii. Evenimentul va trebui sa fie planificat in detaliu si cat mai devreme. Doar asa o petrecere poate sa fie considerata una reusita.

Citește mai departe

Agende personalizate pret

Indiferent daca pastrati agendele doar pentru a va nota lucruri speciale, sumele pentru a nota activitatile si sarcinile de zi cu zi, e bine sa aveti mereu agenda la indemana. Cu cat o agendaeste mai colorata si mai placuta la atingere, cu atat aveti la dispozitie mai multe spatiu unde sa notati lucrurile importante care va preocupa.

Un lucru este cert, agenda este un accesoriu foarte util care nu trebuie sa va lipseasca din geanta.

Citește mai departe

Ventilatoare baie

Baia este o incapere care are nevoie de aerisire constanta din cauza caldurii si din cauza umiditatii excesive. Una din cele mai mari probleme pe care o are baia e reprezentata de ferestrele de aerisre care fie sunt prea mici si nu asigura circulatia corecta a aerului fine nu exista.

Sunt mai multe locuinte in care evacuarea aerului se va face cu orificii speciale existene in coloana de aerisire centrala insa in cele mai multe cazuri nu este suficient pentru o buna aerisire.

Citește mai departe

Instalare aer conditionat Timisoara

Instalarea corecta a aerului conditionat e cruciala pentru ca aparatul sa functioneze impecabil. Curiozitatea publivului e cu atat mai mare pentru ca se observa ca o mare parte din defectiuni pot sa fie cauzate de instalatia defectuoasa. Modul in care va fi pusa instalatia in locuinta este una din preocuparile clientilor nostri si de aceea incercam sa lamurim toate aspectele importante legate de montaj si de locul ideal al instalatiei.

Citește mai departe