Complex Cristal

In timp ce pentru unele persoane statiunea Slanic Moldova este a doua casa si un cadru ideal pentru vacantele de vara si de iarna, pentru alte persoane ea reprezinta un loc despre care doar au auzit sau au citit pe internet.

Slanic moldova este un oras statiune din Bacau aflat pe valea raului Slanic, la poaleleMuntilor Nemira la 530 m intr-o depresiune inconjrata de paduri de conifere si de fag.

In ceea ce priveste agrementul Slanic Moldova dispune de un parc cochet, o oaza de verdeata si culoare menita sa relaxeze si sa destinda tursitii. In parcul statiunii pentru persoanele active sunt special amenajate terenuri de sport.

Pentru cei veniti la tratament sau la odihna in afara de aerul curat si de cadrul natural, parcul are si o bisericuta. Nu trebuie sa uitam nici de Cazinou, emblema arhitectonica a orasului si locul de desfasurare a manifestarilor culturale din statiune.

In vecinatatea statiunii se afla izvorul cu 300 de scari, accesibil pe un drum care urca din padure format din 300 de trepte. Apa izvorului este oligo-metalixa si se foloseste in terapie.