Magazin parchet

Parchetul, in special cel din lemn masiv isi poate pastra aspectul si frumusetea cu conditia ca, la cativa ani, in functie de traficul la care este supus, sa fie raschetat. Se recomanda raschetarea [archetului si pentru a mari speranta de viata a acestuia. Astfel la 5 ani se va rascheta si se vada cu lac si palux.

Pentru raschetare se apeleaza la o ridea, de preferat electrica, cu care se va actiona aspura parchetului acordand atentie eventualelor defecte ale sale.

Daca plintele prezinta urme de uzura se inlocuiesc. Aceste operatii preliminare fiind depasite, urmeaza raschetarea propriu-zisa cu o masina dedicata, pe cat posibil profesionala.

Raschetarea incepe cu un smirghel de granulatie mare, indepartandu-se stratul uzat, de suprafata, apoi se lucstruieste cu o granulatie mica. Dupa curatarea atenta a prafului se aplica grundul amestecat cu un solvent special. Chituirea este extrem de importanta pentru ca dupa se va trece direct la lacuire.

Se aplica un prim strat de lac, se luctruieste cu o granulatie fina, dupa care se da stratul final.

Operatia de raschetare parchet este pretentioasa. Efectuam lucrari de raschetare parchet de calitate. Raschetare parchet la preturi promotionale! Raschetare parchet rapid, ieftin si profesional!