Instalare aer conditionat Timisoara

Instalarea corecta a aerului conditionat e cruciala pentru ca aparatul sa functioneze impecabil. Curiozitatea publivului e cu atat mai mare pentru ca se observa ca o mare parte din defectiuni pot sa fie cauzate de instalatia defectuoasa. Modul in care va fi pusa instalatia in locuinta este una din preocuparile clientilor nostri si de aceea incercam sa lamurim toate aspectele importante legate de montaj si de locul ideal al instalatiei.

Instalarea unui aparat pentru aerul conditionat presupune si efectuarea unor operatiuni standard care sa se adapteze la nevoile pe care le au clientii dar si la posibilitatea oferita de locuinta. Persoanele interesate de achizitionarea unui aparat de aer conditionat trebuie sa stie ca acest aparat are doua unitati: o unitate exterioara si una interioara. Aceste doua unitati se conecteaza printr-un traseu vidat. Inainte sa incepem montarea unei aparaturi, clientii trebuie sa tina cont si de factori precum pozitia unitatii interne, instalarea in fiecare camera a locuintei, inaltimea, amplasarea unitatilor externe, instalarea in mod corect a furtunului pentru evacuarea condensului si lungimea pe care o are traseul frigorific.

Amplasarea aparatului in baie ori in bucatarie este un subiect foarte discutati si este si un motiv pentru multe dintre disfunctiile aparatului pentru aer conditionat. Instalarea unitatii interioare nu este recomandata aproape de alte aparaturi electrocasnice sau electrice, pentru ca pot sa fie afectate de temperaturile scazute, ridicate dar si de fluxul de aer ori de scurgeri. In plus, locul in care va fi pus aparatul de aer conditionat intr-un mediu unde exista aburi si condens, fum sau temperaturi mari reprezinta un factor de risc. Va recomandam ca pentru instalare aer conditionat sa apelati la serviciile prestate de o firma din domeniu, si nu la persoane neautorizate pentru ca aparatele se pot defecta iremediabil.

De asemenea atunci cand observati defectiuni este recomandat sa mergeti intr-un service specializat pentru repararea lor si sa nu incercati sa le reparati pe cont propriu.