Sfaturi pentru seo si optimizare site-uri

Este important de retinut ca optimizarea se va face pentru fiecare pagina sau articol pe care il publicati pe site. Adica puteti urma retete care va spun ce sa faceti pentru fiecare articol, serviciu sau produs de pe site.

Cand va ganditi la optimizarea site-ului sau la optimizarea seo completa a intregului site, baza e pe fiecare articol de pe website-ul tau. Adica optimizarea in general a site-ului vine abia ulterior si nu sunt prea multe lucruri de facut.

Baza este in fiecare articol, adica pe tot ceea postati voi pe site. Practic optimizarea seo generala este suma tuturor optimizarilor pe care voi le faceti pentru fiecare continut pe care il publicati pe site.

Optimizati categoriile si tagurile. Aici va folositi tot de pluginuri, daca site-ul va permite sa le folositi. Le configurati urmand instructiunile apoi va duceti pe categorii si adaugati descrierea voastra pentru fiecre categorie pe acelasi principiu ca si in cazul articolelor. Adica pentru fiecare categorie de pe site-ul vostru introduceti si o metadescriere care va aparea si ea pe google. Veti vedea ca uneori google va ofera o pagina, alteori o categorie. Depinde ce considera el mai relevat. Vedeti cum afiseaza deja pe domeniul vostru si urmati strategia. Oricum ar fi recomandarea mea este sa puneti descrierile categoriilor. La fel in caul in care indexati configurarile din Yoast si tagurile, trebuie sa faceti acelasi lucru si cu ele. Aici discutia e mai lunga si puteti urmari pe internet un tutorial de configurare yoast pentru a vedea ce va avantajeaza mai mult.

Folositi si instrumente de verificare. Puteti folosi de exemplu seo doctor. Il instalati in browser si va spune ce ati facut. El va spune daca din punct de vedere tehnic este sau nu ok si va spune si ce erori aveti. Este un instrument foarte bun si puteti sa cautati si variante similare. Acest instrument va ai ajuta sa vedeti usor ce face competitia pentru ca va da rezumatul competitiei. Este bine uneori sa nu inventati voi roata si sa vedeti ce face si competitia.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654