Sfaturi si bune practici de seo

Sunteti in cautarea unei colectii de sfaturi utile pentru seo pe care le puteti implementa usor si care sa va ajute la cresterea raningului pentru site-ul vostru. Am facut o lista cu mai multe sfaturi si bune practici de optimizare pentru motoarele de cautaresi le-am impartit pe categorii logie astfel incat sa poata acoperi aspecte variate incepand de la factorii on page si pana la experienta de navigare pe pagina utilizatorului, constructia de linkuri si multe altele.

 

Layoutul si arhitectura site-ului. Asigurati-va ca aveti textul asezat vizibil, clar si chiar in directia in care priveste utilizatorul o pagina de internet in mod normal. Este de preferat ca textul sa fie amplasat online pe orice pagina de internet. In cazul in care nu aveti optiunea sa incarati textul integral puteti trece macar titlul de la pagina in prima sectiune, in sensul in care utilizatorii sa nu fie nevoiti sa deruleze pagina in jod pentru a vedea despre ce este vorba mai exact ci sa ofere inca de la inceput toate informatiile necesare pentru a capta interesul.

Evitati prea multe reclame si bannere online sau adsuri in prima sectiune a paginii. In perioada in care publicitatea de tip afisaj este metoda principala prin care mai multe site-uri web isi incaseaza veniturile trebuie sa aveti totusi in vedere ca prezenta mai multor reclame in prima parte a paginii poate influenta in mod negativ pozitionarea in cautarile Google. Asigurati-va ca publicitatea de tip afisaj nu e intrusiva si este distinctiva de text.

Faceti o ierarhizare a continutului. O ierarhie foarte bine conturata pastreaza contentul organizat si permite in acleasi timp ca prioritizarea paginii sa creasca bine pe site.

Asigurati-va ca procesul de navigare este clar,navigare pe pagina trebuie sa fie foarte usor de localizat si intuitiva atat pentru user cat si pentru motoarele de cautare.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654