Cum facem in mod eficient seo?

In continuare va prezentam mai multe sfaturi pentru a avea o campanie de seo eficienta.

Regula de nofollow pentru orice link afiliat sau platit. Tineti minte ca toate linkurile platite ar trebui sa aiba nofollow. Aceasta regula se aplica si pentru linkuri afiliate.

Folositi url-uri favorabile pentru seo. url-urile ar trebui sa poata sa fie citite si intelese usor si sa urmeze o structura logica. Ulr-urile scurte care includ cuvintele cheie targetate si separate prin hyphens, care sunt considerate cele mai bune pentru seo.

 

Asigurati-va ca aveti informatii cat mai vizibile referitoare la contact. Detaliile in ceea ce priveste modalitatile de contactare trebuie sa fie cat mai simplu si mai usor de identificat si ideal vorbind trebuie sa includa o adresa fizica.

Include politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal precum si sectiunea despre noi. Acestea sunt sectiunile website-ului care intaresc increderea utilizatorului si a motoarelor de cautare.

Minimizeaza folosirea repetitiilor la nivel de text. Textul duplicat trebuie pastratin layout cat mai putin. Puteti folosi solutii arternative precum bara laterala.

Alegeti cuvintele cheie cu intelepciune, cautarea si alegerea cuvintelor cheie continua sa fie o parte foarte importanta din seo. Puteti folosi planificatorul de cuvinte cheie de la Google sau instrumentele avansate long tail pro, pentru a evalua volumele de cautare si pentru a selecta cuvintele cheiepe care doriti sa fiti targetat.

Selectati un cuvant cheie principal pentru fiecare pagina. Fiecare pagina de pe site trebuie sa targeteze doar un singur cuvant. Evitati insa excesul de cuvinte cheie, adica nu folositi acelasi cuvant cheie pentru mai multe pagini.

Luat in considerare intentia utilizatorului. In timp ce un cuvant cheie poate avea o mare cautare. Luati in considerare si intentia care se ascunde in spatele cautarii utilizatorului, ce a urmarit el prin alegerea acestui cuvant pentru a va da seama daca persoana care a folosit acest cuvant pentru a putea fi interesata de produsul sau serviciul tau.

Verificati titlul competitiei. Derulati o cautare Google pentru cuvantul cheie pentru a descoperi numarul de pagini web care deja contin in titlul cuvantul cheie targetat de voi.

Luati in considerare si evaluati cat de prioritizabil e cuvantul cheie ales si cate rezultate organice vizibile veti avea. Aici intra mai multe facori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654