Ghid de bune practici in seo

1. Aveti un nou articol pe site pe care vrei sa-l faci cunoscut motorului de cautare? Asigurati-va ca trimiteti sitemap-ul dvs. prin Instrumentele Google pentru webmasteri. 

2. Daca continutul site-ului dvs. nu se schimba adesea, site-ul dvs. are nevoie de un blog, deoarece crawlerele cauta texte proaspete. Blogul ar trebui alimentat cel putin o data pe luna (dar saptamanal este probabil cel mai bine) cu continut bun, proaspat pentru a alimenta acele crawlere de continut.

 

 

3. Atunci cand construim link-uri, gaditi-va la calitate, nu la cantitate. Un link unic, bun si autoritar poate face mult mai mult decat o duzina de link-uri de slaba calitate care va pot face rau.

 

4. Motoarele de cautare doresc continut intr-un limbaj natural. Nu incercati sa va umpleti textul cu cuvinte cheie. Nu va functiona. Motoarele de cautare vad de cate ori un termen este in continutul dvs. si daca este anormal de des, acest lucru va functiona  impotriva dvs., mai degraba decat pentru voi.

 

5. Textul din jurul legaturilor dvs. ar trebui sa aiba legatura si cu cuvintele cheie. Cu alte cuvinte, inconjurati legatura cu textul descriptiv.

 

6. Fiti constient de faptul ca, prin utilizarea serviciilor care blocheaza informatiile privind proprietatea asupra domeniului atunci cand va inregistrati un domeniu, Google va poate vedea drept potential spammer.

 

7. Cand optimizati postarile de pe blog, optimizati-va eticheta pentru titlul postului independent de titlul blogului dvs.

 

8. Cele mai importante in SEO sunt textul, legaturile, popularitatea si reputatia.

 

9. Asigurati-va ca site-ul dvs. este usor de utilizat. Acest lucru poate influenta capacitatea dvs. de construire a legaturilor si popularitatea si, astfel, clasamentul dvs.

 

11. Nu fiti zgarciti cu legaturile atunci cand prezentati continu pentru utilizatori. Acest lucru ii va incuraja pe altii sa se lege de voi.

12. Motoarele de cautare cauta un continut unic, care este, de asemenea, continut de calitate. Pot exista diferente intre continutul unic si continutul de calitate. Asigurati-va le aveti pe ambele.

 

13. In mod ideal, paginile de start nu ar trebui sa fie pagini splash. Concentrati-va pe faptul ca aveti text si navigatie bazata pe text.

 

14. Unele dintre legaturile dvs. cele mai valoroase ar putea sa nu apara niciodata in site-uri web, ci sa fie sub forma de comunicari prin e-mail, cum ar fi buletine de stiri.

 

15. Nu primiti nimic din link-urile platite, cu exceptia catorva clickuri. Evitati acestea daca nu faceti continut sponsorizat.

 

16. Legaturile din domeniile .edu au o greutate foarte mare pentru motoarele de cautare. Rulati o cautare pentru posibile site-uri non-profit .edu care cauta sponsori.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654