Elemente esentiale in seo

Toata lumea iubeste o pozitie buna nu? Iata mai multe sfaturi rapide pentru optimizarea motorului de cautare, pe care oricine le poate aplica. Cei mai multi oameni cu cunostinte design web si cunostinte SEO iar incepatorii ar trebui sa fie in masura sa ia aceste decizii fara nici o problema. 

1. Daca absolut TREBUIE sa utilizati in meniurile drop-down script-uri Java, harti imagine sau link-uri de imagine, asigurati-va ca ati pus link-uri text undeva pe pagina pentru ca robotii sa le urmeze. Textul este intotdeauna preferat.

 

 

2. Continutul este rege, asa ca asigurati-va ca aveti un continut bun, bine scris si unic, care va fi util publicului dvs. tinta. Cercetati si testati cele mai bune titluri pentru a atrage atentia.

 

3. Daca continutul este rege, atunci link-urile sunt regina. Construiti o retea de backlinkuri de calitate, dar nu faceti acest lucru obsesiv. Amintiti-va, daca nu exista nici un motiv bun, logic pentru ca un site sa va faca legatura cu o pagina, nu doriti linkul.

 

4. Nu fiti obsedati de PageRank. Google a spus ca nu il mai ia in considerare.

 

5. Asigurati-va ca aveti o eticheta Titlu dedicata cuvintelor cheie pe fiecare pagina a site-ului. Si, daca TREBUIE sa aveti numele companiei dvs. in ea, pune-l la sfarsit. Cu exceptia cazului in care sunteti un nume de uz general, numele dvs. de companie va primi probabil cateva cautari.

 

6. Continutul proaspat va poate ajuta sa va imbunatatiti clasamentul. Adaugati, in mod regulat, continut nou si util pentru paginile dvs. Continutul nou adauga relevanta site-ului dvs. in ochii motoarelor de cautare.

 

7. Asigurati-va ca linkurile catre site-ul dvs. si in site-ul dvs. folosesc  cuvintele cheie, cu ratiune.

 Cu alte cuvinte, daca tinta dvs. este "widget-uri albastre", atunci conectati-va la "widget-uri albastre" in loc de un link "Faceti clic aici". Cu toate acestea, optimizarea excesiva prin utilizarea acestei tactici poate fi vazuta de motoarele de cautare rau. Creati numai linkuri care sunt utile pentru utilizator.

 

8. Concentrati-va pe expresii de cautare, nu pe cuvinte cheie individuale, si puneti locatia in textul dvs.  pentru a va ajuta sa ajungeti in cautarile locale. Dar, din nou, aveti grija sa nu optimizati prea mult.

 

9. Nu proiectati site-ul dvs. web fara a lua in considerare SEO. Asigurati-va ca designerul dvs. web intelege asteptarile dvs. pentru SEO organic. Motoarele de cautare pot accesa cu crawlere textul, nu Flash sau imagini.

 

10. Utilizati cuvintele cheie si expresii pentru cuvinte cheie in mod corespunzator in link-uri de text, atribute pentru imagini ALT  si chiar numele dvs. de domeniu.

 

11. Verificati problemele de canonizare - domenii www si non-www. Decideti de ce doriti sa utilizati si 301. Cu alte cuvinte, daca http://www.domain.com este preferinta dvs., atunci http://domain.com ar trebui sa redirectioneze spre aceasta adresa.

 

12. Verificati link-ul catre pagina dvs. de pornire pe intregul site. Este index.html atasat la numele dvs. de domeniu? Daca da, va impartiti linkurile. Link-urile din afara se refera la adresa http://www.domain.com si link-urile interne se afla la http://www.domain.com/index.html.

 

13. Frames, Flash si AJAX au o problema obisnuita - nu puteti sa va conectati la o singura pagina. E fie tot, fie nimic. Nu utilizati deloc Frames si incercati sa gasiti alternative la Flash si AJAX.

 

14. Extensia dvs. de fisier URL nu conteaza. Puteti folosi .html, .htm, .asp, .php, etc si nu va face o diferenta in ceea ce priveste SEO.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/abira/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654